Zumba Dance
Contactati-ne

Zumba dance

Vino la Zumba Dance FITNESSCORYGYM cea mai noua si eficienta metoda de slabit

Zumba dance

ZUMBA reprezinta un mix reusit de dansuri latino si internationale ( de la cumbia Columbiana la merengue, salsa, hip hop si reggaeton ) generand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant.
Programul cuprinde un amestec de aerobic/fitness cu miscari rapide care tonifica si remodeleaza corpul.
Pentru ca include o serie larga de miscari simple dar extrem de eficiente, Zumba lucreza foarte multe grupe musculare, fiind ideala pentru tonifierea si sculptarea corpului.
Pe de alta parte ,pentru ca este o activitate cardio,ajuta la arderea rapida a grasimilor.Intr-o ora de Zumba poti arde intr-e 600 si 1000 de calorii.
Ce este ZUMBA: ZUMBA este un program de fitness inspirat din dansurile latino si international cum ar fi:salsa, merengue, samba, hip-hop,reggaeton,mambo si poate avea si elemente de arte martiale.
Cat dureaza o sedinta de ZUMBA: O sedinta de ZUMBA dureaza in medie o ora si cuprinde partea de incalzire,insemnand 5-10 min., antrenamentul propriu zis care dureaza 45 min.,iar in final partea de relaxare numita ,,cool down,,timp de aproximativ 5 min.
Povestea Zumba a inceput in statele Unite ale Americii unde dansatorul Beto Perez, originar din Miami, si-a unit fortele cu antreprenorii Alberto Pearlman si Alberto Aghion pentru a crea Zumba, un program de fitness inspirat din dansurile latino.
Cu peste 2 milioane de DVD-uri vandute si 2000 de instructori pretutindeni in lume, Zumba s-a impus rapid ca un nou trend in divertisment, sanatate si intretinere corporala!
De la o mica sala din Columbia si pana la milioane de fani in intreaga lume, Zumba nu este doar fitness ci este o adevarata revolutie!
Ritmul hipnotizant te va transporta din sala noastra de dans direct in mijlocul carnavalurilor din America de Sud.
Muzica este amuzanta, vibranta si da dependenta totala.
Muzica iti stimuleaza simturile, in timp ce miscarile dinamice si sexy te ajuta sa obtii fizicul perfect.
Vei folosi chiar si muschii pe care nu stiai ca ii ai, si vei arde mai multe calorii decat iti poti imagina.

Orar

Zi Interval
Marti 18.30 - 19.30
Joi 19.30 - 20.30


Tarife

Abonamente Normale Reduse
1 sedinta 10 Lei 10 Lei
8 sedinte 60 Lei 60 Lei
12 sedinte 80 Lei 80 Lei
Obs: Intrari nelimitate intre orele 18:30 - 20:30!
Abonamentele reduse se aplica elevilor, studentilor, somerilor si pensionarilor!