Boxing Ring
Contactati-ne

Fitness - metode formare

Folositi metodele noastre pentru a avea un corp armonios.

Alergatul la banda

Acest aparat complex nu te lasa sa te ranesti si te ajuta sa-ti recapeti sanatatea si silueta foarte repede.
Alergatul pe banda intens te poate ajuta sa arzi chiar si 500 de calorii pe ora.
Alergatul pe banda nu iti forteaza articulatiile precum alergatul normal, te ajuta sa scapi rapid de grasimea in surplus, creste densitatea osoasa si previne osteoporoza, imbunatateste imunitatea, reduce stresul si creste nivelul de energie, diminueaza riscurile asociate bolilor cardiovasculare si imbunatateste metabolismul.

Bicicleta Eliptica

Bicicleta eliptica este o metoda foarte buna de crestere a rezistentei in timp ce-ti protejezi articulatiile. In plus, daca folosesti una cu brate este ca un aparat de cross-country ski (ski fond). Eliptica este o varianta foarte buna si pentru alergatorii ce doresc o pauza de la impactul cu asfaltul. O persoana de 70 de kg in 30 de minute arde aproximativ 300 de calorii.

Aerobica Step

Aerobica step este inca preferata printre multi ce frecventeaza salile. Step este un antrenament un pic mai dur ce targeteaza picioarele, fesele si coapsele si arde aproximativ 400 de calorii in 30 de minute (in timpul sesiunilor intense).

Aparate Rowing (ce imita vaslitul)

Vaslitul puternic iti va ridica substantial ritmul cardiac si-ti va lucra bratele. In plus, nu este o activitate pe care o faci des ceea ce inseamna ca vei arde mai multe calorii. In 30 de minute, o persoana de 70 de kg arde aproximativ 300 de calorii.