Advert Advert Advert Advert Advert Advert
Contactati-ne

Fortus Calarasi


Map strada Rahova
CoryGym
Calarasi
nr. 113

0731 358 721

0242 311 398

corygym@yahoo.com

Orar

Lun - Vin08:00 - 22:00 Sam - Dum08:00 - 21:00

Memorial Popa Anatol 2011

Editia a IX-a s-a desfasurat pe data de 8 octombrie, la Calarasi. Desi s-au inscris putini sportivi, atmosfera a fost foarte placuta. Felicitari lui Nelu Basfalion pentru organizare!

img


img


img
Memorial Popa Anatol 2010

Casa de Cultura din Calarasi a gazduit cea de-a VIII-a editie a concursului Memorial Popa Anatol, în data de 11 septembrie 2010. Dl. Nelu Basfalion a organizat foarte bine acest concurs, fiind ajutat de sponsori locali si prieteni. Ca de obicei, totI sportivii care au urcat pe podium au primit premii în bani si echipament sportiv.

img


img
Memorial Popa Anatol 2009

img


A sosit momentul pentru startul unei noi editii a concursului cu traditie din Calarasi.
Organizatorul principal, dl Nelu Basfalion, a facut o treaba excelenta si de aceasta data.
Scena a fost neîncapatoare pentru categoriile mijlocii de la seniori, unde s-au tinut preliminarii, în contrast cu participarea mai redusa la culturism juniori.
Acest fapt este explicabil, Memorialul Popa Anatol desfasurându-se la 1-2 saptamâni distanta de CN de culturism seniori.
La juniori, aflat în cea mai buna forma de pâna acum, localnicul Ciprian Solzaru a câstigat categoria de 70 kg. El s-a impus si la openul juniorilor.
S-a mai remarcat juniorul de perspectiva, Andrei Ciur, care la doar 19 ani are o musculatura bine dezvoltata, el câstigând clar categoria +80 kg.
La categoria de 70 kg seniori, Constantin Plesea a reusit sa câstige primul sau concurs.
A venit cu o forma putin mai buna decât la Nationalele de seniori si s-a impus într-o categoria cu 9 sportivi înscrisi.
Pe locul secund, într-o forma extraordinara de concurs, a venit Razvan Sindelaru, sportiv care pâna acum a participat doar la categoriile de fitness masculin, iar pe locul 3, colegul sau de club, CatÄain Covrigeanu.
Cea mai disputata categorie a fost cea de 80 kg seniori. In afara podiumului, pe locul 4 s-a situat Ciprian Martin, aflat într-o forma buna, dar cu picioarele „acoperite”.
Locul 3 a fost obtinut de C-tin Lazar, cel mai masiv din categorie, însa nu prea bine definit.
Pe locul secund, cu un fizic foarte placut si armonios, Cristian Hristu.
Aflat într-o forma foarte buna, poate putin mai buna decât la Nationale, Ioan Modovan s-a impus la aceasta categorie, fiind prima lui participare la acest Memorial.
La seniori 90 kg, s-au înscris 8 sportivi. Aproape de podium s-a situat showmanul Eugen Matis, sportiv foarte puternic, participant la concursurile de tip strongman.
Locul 3 a fost obtinut de Cristian Anghel, sportiv nelipsit de la acest Memorial, caruia îi face placere sa concureze. Pe locul 2, Adrian Panait.
M-a impresionat cel mai mult la acest concurs, fiind un sportiv relativ nou si pe care nu l-am mai vazut pâna acum.
Musculatura multa, bine încarcat, cu o pereche de brate cum rar vezi la cineva pâna în 90 kg, fara puncte slabe evidente.
Potential are, antrenor are (Dan Enuta), sa vedem cum evolueazÄa Locul întâi, fara dubiu, i-a revenit campionului national absolut pe 2009, Andrei Mitea. 4 sportivi la categoria semigrea, 100 kg. Desi accidentat, s-a impus Lucian Boerescu, pe locul doi, Ionut Tudose, care pe zi ce trece
parca mai mare si mai gros se face, iar pe locul 3, Marius Antohe, un sportiv recent intrat în competitii, cu o musculatura foarte buna;
în pozitia crabul, îti cam taie respiratia.
La cea mai grea categorie, +100 kg, cel mai bine pregatit, ca de obicei, multiplul campion national, Costica Caileanu.
Pe locul secund s-a dat o batalie apriga între doi grei. S-a impus, la „mustata”, Florin Berbecar în fata lui Octavian Mihaita. Openul seniorilor a fost câstigat de Ioan Moldovan, care a intrat în posesia Trofeului Popa Anatol.
Diferenta dintre el si Adrian Mitea a fost foarte mica, spun arbitrii, si comentarii pro sau contra sunt multe, mai ales pe forumul de discutii.